על פי סעיף 6 לחוק מס’ 2004-575 מיום 21.6.2004 בדבר אמון בכלכלה הדיגיטלית, מודיעים למשתמשי האתר https://therapy-flow.co.il זהות מחזיקי העניין השונים בהקשר של יישומו ופיקוחו:

בעלים, אחראי על הפרסום חגית ארנפרוינד רחוב אנדרסן 7 תל אביב.

צור איתה קשר בעמוד זה. מנהל הפרסום הוא אדם טבעי.

יוצר האתר: Ghislain Perrin – מייסד הסוכנות ליצירת אתרי יוגה ופילאטיס / הפניות טבעיות Seo-yoga.fr – 4 avenue Berthelot, 95300 Pontoise – צרפת / 06 60 61 53 72 – צור עמו קשר בעמוד זה.

 

דיוור

o2switch

222-224 Boulevard Gustave Flaubert

63000 קלרמון-פראן

הון של 100,000 אירו

Siret: 510 909 8070002

תנאי השירות

השימוש באתר therapy-flow.co.il מחייב הסכמה מלאה לתנאי השימוש הכלליים המתוארים להלן. תנאי שימוש אלו עשויים להשתנות או להשלים בכל עת, לכן המשתמשים באתר therapy-flow.co.il מוזמנים להתייעץ איתם על בסיס קבוע.

אתר זה בדרך כלל נגיש למשתמשים בכל עת. עם זאת, על הפרעה עקב תחזוקה טכנית עשויה להחליט על ידי חגית ארנפרוינד, אשר אז תשתדל לתקשר למשתמשים לפני התאריכים והשעות של ההתערבות.

אתר therapy-flow.co.il מתעדכן באופן קבוע על ידי חגית ארנפרוינד. באותו אופן, ניתן לשנות את ההודעות המשפטיות בכל עת: הן בכל זאת מטילות את עצמן על המשתמש המוזמן להפנות אליהן לעתים קרובות ככל האפשר על מנת להתוודע אליהן.

תיאור השירותים הניתנים.

מטרת האתר therapy-flow.co.il היא לספק מידע על כל פעילויות החברה.

חגית ארנפרוינד שואפת לספק מידע מדויק ככל האפשר באתר therapy-flow.co.il. עם זאת, היא אינה יכולה לשאת באחריות למחדלים, אי דיוקים וליקויים בעדכון, בין אם בעצמה ובין אם מצד שותפי צד שלישי המספקים לה מידע זה.

כל המידע המצוין באתר therapy-flow.co.il ניתן למידע בלבד ונתון לשינויים. יתר על כן, המידע באתר therapy-flow.co.ilאינו ממצה. הוא ניתן בכפוף לשינויים שבוצעו מאז שהועלו לרשת.

הגבלות חוזיות על נתונים טכניים.

האתר משתמש בטכנולוגיית JavaScript. האתר אינו יכול לשאת באחריות לנזק מהותי הקשור בשימוש באתר. כמו כן, המשתמש באתר מסכים לגשת לאתר באמצעות ציוד עדכני, שאינו מכיל וירוסים ועם דפדפן מעודכן מהדור האחרון.

קניין רוחני וזיופים

חגית ארנפרוינד היא הבעלים של זכויות הקניין הרוחני או מחזיקה בזכויות השימוש בכל המרכיבים הנגישים באתר, בפרט הטקסטים, התמונות, הגרפיקה, הלוגו, האייקונים, הצלילים, התוכנה, לרבות הנוגעים לתמונות היוצאות מהבנק. של תמונות ללא תמלוגים.

כל העתקה, ייצוג, שינוי, פרסום, התאמה של כל או חלק ממרכיבי האתר השייכים לבעלים, יהא האמצעי או התהליך בו יהיו, אסורים, אלא באישור מראש ובכתב מאת חגית ארנפרוינד.

כל שימוש לא מורשה באתר או בכל אחד מהרכיבים שהוא מכיל ייחשב כהפרה ויובא לדין בהתאם להוראות סעיפים L.335-2 ואילך של קוד הקניין הרוחני.

הגבלת אחריות.

חגית ארנפרוינד אינה יכולה לשאת באחריות לכל נזק ישיר או עקיף שייגרם לציוד של המשתמש בעת הגישה לאתר therapy-flow.co.il, והנובע משימוש בציוד שאינו עומד במפרטים המצוינים בסעיף 4, או הופעת באג או אי התאמה.

חגית ארנפרוינד אינה יכולה גם לשאת באחריות לנזקים תוצאתיים (כגון אובדן שוק או אובדן הזדמנות) הנובעים מהשימוש באתר therapy-flow.co.il.

חללים אינטראקטיביים (אפשרות לשאול שאלות במרחב יצירת הקשר) זמינים למשתמשים. חגית ארנפרוינד שומרת לעצמה את הזכות למחוק, ללא הודעה מוקדמת, כל תוכן שפורסם במרחב זה שיפר את החקיקה החלה בישראל, בפרט את ההוראות הנוגעות להגנת מידע. במידת הצורך, חגית ארנפרוינד גם שומרת לעצמה את הזכות לערער על אחריותו האזרחית ו/או הפלילית של המשתמש, בפרט במקרה של מסר גזעני, פוגעני, לשון הרע או פורנוגרפי, ללא קשר לאמצעי המדיום בו נעשה שימוש (טקסט, צילום וכו’. ).

מדיניות פרטיות ושימוש בנתונים אישיים שנאספו

הערות

כאשר אתה משאיר תגובה באתר שלנו, הנתונים שהוזנו בטופס ההערות, אך גם כתובת ה-IP שלך וסוכן המשתמש של הדפדפן שלך נאספים כדי לעזור לנו לזהות הערות לא רצויות.

מעודדת מבקרים לכתוב הערות. עם זאת, תגובות שאינן קשורות לתוכן האתר ייחשבו כספאם ולכן יימחקו. באופן דומה, תגובות פוגעניות או בעלות קונוטציות גזעניות, אלימות או מיניות יימחקו.

מחרוזת אנונימית שנוצרה מכתובת האימייל שלך , נקראת גם (hash) יכולה להישלח לשירות Gravatar כדי לבדוק אם אתה משתמש בה. סעיפי הסודיות של שירות Gravatar זמינים כאן: https://automattic.com/privacy/.  לאחר אימות התגובה שלך, תמונת הפרופיל שלך תהיה גלויה לציבור לצד התגובה שלך.

 

אמצעי תקשורת

אם אתה משתמש רשום ומעלה תמונות לאתר, אנו ממליצים לך להימנע מהעלאת תמונות המכילות נתוני קואורדינטות EXIF-GPS. מבקרים באתר שלך יכולים להוריד ולחלץ נתוני מיקום מהתמונות הללו.

 

 

עוגיות

Therapy-flow.co.il משתמש בקובצי Cookie כדי לשפר את הניווט שלך על מנת לעקוב אחר תנועת האתר דרך (Google Analytics)

יש לך אפשרות לבטל קובצי Cookie על ידי מעבר לאפשרויות הדפדפן שלך. לחץ על הקישור של הדפדפן שלך כדי לגלות כיצד:

גוגל כרום: לחץ בפינה השמאלית העליונה של הדפדפן על סמל התפריט (מסומל על ידי שלושה קווים אופקיים). בחר הגדרות. לחץ על הצג הגדרות מתקדמות. בקטע “פרטיות”, לחץ על העדפות. בלשונית “פרטיות” ניתן לחסום עוגיות.

 Mozilla Firefox בחלק העליון של חלון הדפדפן, לחץ על כפתור Firefox ולאחר מכן עבור ללשונית האפשרויות. לחץ על הכרטיסייה פרטיות. הגדר את כללי השמירה כך: השתמש בהגדרות מותאמות אישית להיסטוריה. לבסוף בטל את הסימון כדי להשבית את העוגיות.

ספארי: לחץ בפינה השמאלית העליונה של הדפדפן על סמל התפריט (מסומל על ידי גלגל שיניים). בחר הגדרות. לחץ על הצג הגדרות מתקדמות. בקטע “פרטיות”, לחץ על הגדרות תוכן. בקטע “עוגיות”, אתה יכול לחסום עוגיות.

Internet Explorerלשונית כלים (פיקטומט בצורת גלגל שיניים בפינה השמאלית העליונה) / אפשרויות אינטרנט. לחץ על פרטיות ובחר חסום את כל העוגיות. תאמת ב- Ok.

אם תשאיר תגובה באתר שלנו, יוצע לך לשמור את שמך, כתובת הדואר האלקטרוני והאתר שלך בעוגיות. זה רק לנוחיותך כדי שלא תצטרך להזין מידע זה אם תשאיר תגובה נוספת מאוחר יותר. תוקף העוגיות הללו פג לאחר שנה.

אם יש לך חשבון ואתה מתחבר לאתר זה, תיווצר קובץ Cookie זמני כדי לקבוע אם הדפדפן שלך מקבל קובצי Cookie. הוא אינו מכיל נתונים אישיים והוא יימחק אוטומטית כאשר תסגור את הדפדפן שלך.

כאשר אתה מתחבר, אנו נגדיר מספר עוגיות כדי לשמור את פרטי הכניסה והעדפות המסך שלך. אורך החיים של קובץ Cookie לחיבור הוא יומיים, זה של קובץ Cookie עם אפשרות מסך הוא שנה אחת. אם תסמן “זכור אותי”, עוגיית ההתחברות שלך תישמר למשך שבועיים. אם תתנתק מחשבונך, עוגיית ההתחברות תימחק.

על ידי עריכה או פרסום של מאמר, קובץ Cookie נוסף יישמר בדפדפן שלך. קובץ Cookie זה אינו כולל נתונים אישיים כלשהם. זה פשוט מציין את המזהה של המאמר שזה עתה שינית. זה יפוג לאחר יום אחד.

סטטיסטיקה ומדידות קהל

Therapy-flow.co.il משתמש ב-Google Analytics כדי לקבוע סטטיסטיקות ומדידות קהל. מידע אישי זה הינו אנונימי ואינו משמש למטרות אחרות (מכירה חוזרת וכו’).

 

ניהול נתונים אישיים

בצרפת, נתונים אישיים מוגנים במיוחד על ידי חוק מס’ 78-87 מ-6 בינואר 1978, חוק מס’ 2004-801 מ-6 באוגוסט 2004, סעיף L. 226-13 של חוק העונשין והדירקטיבה האירופית מ-24 באוקטובר 1995.

בעת שימוש באתר therapy-flow.co.il, ניתן לאסוף את הדברים הבאים: כתובת ה-URL של הקישורים דרכם ניגש המשתמש לאתר therapy-flow.co.il, ספק הגישה, כתובת פרוטוקול האינטרנט (IP) של המשתמש.

בכל מקרה, חגית ארנפרוינד אוספת מידע אישי המתייחס למשתמש רק לצרכי שירותים מסוימים המוצעים על ידי אתר therapy-flow.co.il. המשתמש מספק מידע זה בידיעה מלאה של העובדות, בפרט כאשר הוא מזין אותו בעצמו. לאחר מכן מצוין למשתמש באתר therapy-flow.co.il החובה או לא למסור מידע זה.

האתר אינו מוכרז ל-CNIL מכיוון שהוא אינו אוסף מידע אישי.

מאגרי המידע מוגנים עפ”י חוק הגנת הפרטיות בדבר הגנה משפטית על מאגרי מידע.

 

משך האחסון של הנתונים שלך

אם תשאיר תגובה, ההערה המטא נתונים שלה יישמרו ללא הגבלת זמן. זה מזהה ומאשר באופן אוטומטי הערות עוקבות במקום להשאיר אותן בתור הניהול.

עבור משתמשים שנרשמים לאתר שלנו (במידת האפשר), אנו מאחסנים גם את הנתונים האישיים המצוינים בפרופיל שלהם. כל המשתמשים יכולים לראות, לשנות או למחוק את המידע האישי שלהם בכל עת (למעט שם המשתמש שלהם) מנהלי אתרים יכולים גם להציג ולערוך מידע זה

 

הזכויות שיש לך על הנתונים שלך

אם יש לך חשבון או אם השארת הערות באתר, תוכל לבקש לקבל קובץ המכיל את כל הנתונים האישיים שיש לנו עליך, לרבות אלה שמסרת לנו. אתה יכול גם לבקש מחיקת נתונים אישיים הנוגעים לך. זה לא לוקח בחשבון נתונים המאוחסנים מסיבות מנהליות, משפטיות או ביטחוניות. בהתאם לסעיפים המתייחסים לעיבוד נתונים, קבצים וחירויות, לכל המשתמשים יש זכות גישה, תיקון והתנגדות לנתונים אישיים הנוגעים לו, על ידי הפיכתו בקשה בכתב וחתומה בצירוף העתק של תעודת הזהות בחתימת בעל המסמך, תוך ציון הכתובת אליה יש לשלוח את התשובה.

 

העברת הנתונים האישיים שלך

הערות מבקרים עשויות להיבדק באמצעות שירות זיהוי דואר זבל אוטומטי. אנו מתחייבים לעולם לא להעביר את הנתונים שלך לצד שלישי כלשהו, ​​מכל סיבה שהיא.

שום מידע אישי של המשתמש באתר therapy-flow.co.il אינו מתפרסם ללא ידיעת המשתמש, מוחלף, מועבר, מוקצה או נמכר בכל אמצעי שהוא לצדדים שלישיים. רק הנחת הפדיון של חגית ארנפרוינד וזכויותיה תאפשר את העברת המידע האמור לרוכש הפוטנציאלי, אשר בתורו יהיה מחויב באותה חובה לאחסן ולשנות נתונים ביחס למשתמש באתר. motion.ch.

פרטי התקשרות

טופס יצירת הקשר זמין בכתובת הבאה: therapiy-flow.co.il/contact. ואינו מאחסן מידע במסד הנתונים. המידע מועבר רק בדוא”ל לכתובת יצירת הקשר של therapy-flow.co.il. לא נוצרות נתונים סטטיסטיים או מכירה חוזרת מהנתונים האישיים שלך.

חוק ישים ושיוך סמכות שיפוט.

כל מחלוקת בקשר עם השימוש באתר therapy-flow.co.il כפופה לחוק הצרפתי. סמכות השיפוט הבלעדית נתונה לבתי המשפט המוסמכים של פריז.

החוקים העיקריים הנוגעים בדבר.

חוק מס’ 78-17 מיום 6 בינואר 1978, שונה במיוחד בחוק מס’ 2004-801 מיום 6 באוגוסט 2004 המתייחס לעיבוד נתונים, קבצים וחירויות.

חוק מס’ 2004-575 מיום 21 ביוני 2004 לאמון בכלכלה הדיגיטלית.

 

לקסיקון

משתמש: משתמש אינטרנט מתחבר, באמצעות האתר הנ”ל. 

מידע אישי: “מידע המאפשר, בכל צורה שהיא, במישרין או בעקיפין, את הזיהוי”